Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Można Wbić Sie Na Swoj Laptop Nie Znając Hasła?

wymiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można wbić sie na swoj laptop nie znając hasła? Bo moj kolega on hasła nie zna i teraz grać sobie nie może na laptopie. Niech ktoś da szybką odpowiedź.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

ciekawe jak skoro jest hasło , jeśli ktoś postarał się o hasło na konta w systemie to konto Administratora też widać ma hasło

w awaryjnym nie pogra w nic , poza chyba saperem albo pasjansem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Starzy mu zablokowali ??? :D

musi wejść przez tryb awaryjny wtedy usuwa hasło i nie będzie trzeba wchodzić przez ten tryb tylko normalnie.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Starzy mu zablokowali ??? :D

musi wejść przez tryb awaryjny wtedy usuwa hasło i nie będzie trzeba wchodzić przez ten tryb tylko normalnie.

ale pomysl ... minie mu kara czy co on tam mial zorjentuja sie i od nowa dostanie tum razem raczej kable zabiora

co do tematu to czy kolega ma jakis zapasowy dysk twardy ? i czy sie zna co nieco na komputerach ? oczyywiscie mam tez inne rozwiazania. tak mowiac wujek google nie gryzie :) tylko trzeba umiec szukac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

cokolwiek nie zrobi zostawi ślad , albo nie będzie hasła albo jak da swoje ktoś inny się nie dostanie

nie każdy ma dysk do laptopa pod reką, ale wyjście dobre, cześć nowych laptopów ma drugie wyjście SATA wyprowadzone i można śmiało podłączyć dysk na taśmie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jego strazy mu hasło ustawili i jak by zmienił to by tak wpierdol dostał żeby się nie pozbierał. Najlepiej jakiś inny sposób

Halo!! Tu się nie mówi o komputerach tylko o laptopach!

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Jest taki program co nagrywasz na płytę, ale nie pamiętam nazwy było to jakieś .iso (plik obrazu) wkładałeś podczas bootowania systemu do kompa i przeszukiwał kompa w celu znalezienia hasła... Sprawdzałem i działało, ale niestety nazwy nie pamiętam, musiałbyś w google poszukać...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Halo!! Tu się nie mówi o komputerach tylko o laptopach!

A laptop to nie komputer ??

Też komputer tyle, że przenośny. Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edit.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

ale pomysl ... minie mu kara czy co on tam mial zorjentuja sie i od nowa dostanie tum razem raczej kable zabiora

co do tematu to czy kolega ma jakis zapasowy dysk twardy ? i czy sie zna co nieco na komputerach ? oczyywiscie mam tez inne rozwiazania. tak mowiac wujek google nie gryzie :) tylko trzeba umiec szukac

Laptop i zapasowy dysk ? Nieee ;) Trzeba by dużo rozkręcać i zmieniać bootowanie systemu w biosie. A to jest ok 40 min roboty w 1 stronę.

Hasło można zmienić w biosie o ile zna się hasło systemowe ustalone przy instalacji systemu.

Opublikowano

wymiana dysku w laptopie to 2-3 minuty maksymalnie ( wykręcasz dwie śrubki, ściągasz klapke, wyciągasz dysk, zamieniasz na inny ) instalacja i konfiguracja systemu nowego to tylko niecała godzina

żadnego hasła w systemie nie zmienisz w biosie , ile razy pisać że bios nie ma nic wspólnego z systemem operacyjnym !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Cofnij system do daty przed założeniem hasła :D Ja tak znajomej tyłek uratowałem

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

śmieszne i co ma przywrócić, konfiguracje komputera z czasu instalowania i zakładania hasła ? tak się nie da

część baranów na forum nie rozumie chyba że ktoś chce wejść do systemu bez wiedzy innych, tak by zachować dla siebie to że w ogóle się logują do systemu. jakiekolwiek zmiany w konfiguracji już pokazują że ktoś się logował albo zmieniał hasła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

ściągnij koledze program o nazwie ophcrack

podobno jest też wersja na win 7

Miałem podobny problem jak kolega od topicu i ten program mi pomógł. Też miałem win7 64 bit. Wypala się go na płytkę, przy starcie systemu odpala i ci łamie hasło.

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

Temat zamykam bo problem rozwiązany. Autor ma w czym wybierać, tzn jego kolega.

Jak nie pomoże to napisz mi (Ty albo kolega). Temat otworzymy znowu i będziemy walczyli dalej.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...